Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ marathon ΦΛΟΓΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΟΣΛΜΑ-Υ
Παρασκευή, 04 Απρίλιος 2014 00:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ NEW YORK CITY MARATHON Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! Κατόπιν πολλών χρονοβόρων και πολύμηνων προσπαθειών του Συλλόγου μας, αποστολή του ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ με βασικά του στελέχη βρίσκεται στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει οτι είναι πολύ κοντά στο τελικό στάδιο για τη συμμετοχή της στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ Μαραθώνιο του κόσμου το WORLD MAJOR LEADER MARATHON τον διάσημο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ  ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ!

nycmarathon1

Ο ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ εχει ήδη σχεδιασει ολοκληρωμένο πλάνο συναντήσεων με τους NEW YORK ROAD RUNNERS τον μεγαλύτερο Σύλλογο ΔΡΟΜΕΩΝ των ΗΠΑ και

θα εκθέσει με το εκεί ΔΣ ηδη εκπονημένο σχέδιο συνεργασίας και ανάπτυξης σε κοινούς τομείς δράσης.

nycmarathon2Ήδη απο προηγούμενες χρονιές μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ είχαν κασταστρώσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την δυνατότητα οικονομικής ανάπτυξης στον τομέα ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ μεταξυ των δυο πόλεων της Αρχαίας και Ιστορικής Πόλης του Μαραθώνα και της Νέας πόλης της Νέας Υόρκης.

nycmarathon3

Στο εγχείρημα μας αυτό ευελπιστούμε και στη μέγιστη δυνατή ηθική, ψυχολογική και σε θέματα επαφών βοήθεια με την Ελληνική Διπλωματική Αντιπροσωπεία απο την εκάστοτε εκλεγμένη Δημοτική Αρχή του τόπου μας με την οποία και θα έχουμε για το θέμα αυτό συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.Περισσότερα θα ανακοινώνονται εν καιρώ, όπως για τις δραστηριότητες και τις ενέργειες μας.

nycmarathon4

Επίσης θα υπάρχει η ανάλογη ενημέρωση στους φίλους και τα μέλη μας σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω του Newsletter μας. Ο Σύλλογος ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΠΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έχοντας ως βασικό του μύνημα το "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ" και με πίστη στο γεγονός οτι ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ειναι ιδέα που ενώνει λαούς και ανθρώπους, θα στέκεται πάντοτε αρρωγός σε καθε προσπάθεια που αναβαθμίζει το πνεύμα του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ διεθνώς και δεν το ευτελίζει. Κάθε σημαντικό εγχείρημα που ρίχνει βάρος στην ουσία και οχι στην ριχή εθιμοτυπία, μας βρίσκει σύμφωνους και καθε προσπάθεια απο όπου και εαν προέρχεται με αληθινα και πραγματικά απτά αποτελεσματα για το Μαραθώνα, την οικονομική ανάπτυξη, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, και την διάδοση των αξιών της Ιστορικής μας Πόλης θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας με όλες μας τις δυνάμεις.

 

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.