Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ marathon ΦΛΟΓΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΟΣΛΜΑ-Υ
Saturday, 04 November 2017 22:14

Σούπερ μαραθώνιος στο Σικάγο Featured

Rate this item
(0 votes)

 

  

Μπορεί ο μαραθώνιος του Σικάγο να μην έχει τη δυναμική των ονομάτων που συμμετείχαν στον αγώνα του Βερολίνου, όμως η παρουσία του κατόχου του παγκόσμιου ρεκόρ και αρκετών πολύ καλών δρομέων, προδιαθέτει για εξαιρετικό αγώνα.

Με τους διοργανωτές να επιλέγουν να μην βάλουν «λαγούς» στον αγώνα για να τραβήξει τους δρομείς, ο μαραθωνιος του Σικάγο διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή και το σημαντικότερο γεγονός είναι η επανεμφάνιση του Ντένις Κιμέτο, μετά από απουσιά λόγω τραυματισμού. Ο Κενυάτης κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ με 2:02:57 δηλώνει έτοιμος για τη νίκη αλλά και για μια καλή επίδοση κάτω από το 2:05, όμως τα πραγματα δε θα είναι καθόλου εύκολα. Στον αγώνα θα είναι παρών και ο περσινός νικητής, Άμπελ Κιρούι (2:05:04 ατομικό ρεκόρ), ενώ θα τρέξει και ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Φεγίσα Λιλέσα (2:04:52) και ο συμπατριώτης του Αιθίοπας, Σισάι Λεμά (2:05:16). Την ομάδα των ελίτ δρομέων στους άνδρες συμπληρώσουν ο νικητής του μαραθωνίου της Νέας Υόρκης Στάνλεϊ Μπίγουοτ (2:03:51), ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο Ζερσενάι Ταντάσε (2:10:41 στον μαραθώνιο), ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Ρίο, Γκάλεν Ραπ (2:09:58) και οι Κενυάτες Εζέκιελ Τσμπίι (2:06:07), Μπερνάρντ Κιπγιέγκο (2:06:19).
Στις γυναίκες ξεχωρίζει η Τιρουνές Ντιμπάμπα με το φοβερό 2:17:56 που έχει ως ατομικό ρεκόρ, όμως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα αφού θα τρέξει και η περσινή νικήτρια, εξαιρετική Φλόρενς Κίπλαγκατ (2:19:44). Από τις Αμερικανίδες ξεχωρίζει η αθλήτρια του Αλμπέρτο Σαλαζάρ, Τζόρνταν Χέισεϊ (2:23:00) που είναι η κορυφαία Αμερικανίδα.

                                                                                                        MARATHON 2018

Support MSIF and take part in the Chicago Marathon, known for its fast and flat course.

This amazing race attracts some of the World’s best runners, especially as it is one of the World Marathon Majors. In addition to its speed, the course offers a tour of Chicago as it weaves through 29 diverse neighbourhoods and dozens of local and historic landmarks. You are guaranteed to see all that is great about the city of Chicago.

We can’t be there with you on the day but we will get you over the line with one of the best support packages around, including:

• Training advice and support
• An amazing fundraising pack full of great ideas
• Fundraising resources to help you reach your target
• Regular emails and calls to keep you motivated
• An MS International Federation vest or t-shirt to wear with pride on your big day

Applying for a place:

To register an interest in the wonderful event, please contact Marlon Burton on This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Registration fee: TBC
Sponsorship target: Suggested minimum £250

Additional information on this event can be found here (this link opens to a third party website)

Date
7th Oct 2018
Location
Chicago, USA

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.