Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ marathon ΦΛΟΓΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΟΣΛΜΑ-Υ
Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014 00:00

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΙΟΥ 2014! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Ο Σύλλογος ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ καλεί όλα τα μέλη του που ενδιαφέρονται να έχουν την εμπειρία ενος τριάθλου να συμμετέχουν σε ενα καινούργιο αθλητικό γεγονός του Νομού μας, το διεθνές Τρίαθλο Βουλιαγμένης. Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σας προσκαλεί την Κυριακή 04 Μαίου 2014 και ώρα 08.30 να παρακολουθήσετε ή/και να συμμετάσχετε σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Η περιοχή της Βουλιαγμένης στήνει σκηνικό αθλημάτων αντοχής και υποδέχεται έλληνες και ξένους αθλητές, σε μια διαδρομή που θα θυμίσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

triathlovoul

Η αθλητική συνάντηση κολύμβησης-ποδηλασίας-τρεξίματος (σε συνεχόμενο χρόνο) τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, της Περιφέρειας Αττικής και της Πρεσβείας του Βασιλείου της Ολλανδίας και σκοπεύει στην ανάδειξη της Βουλιαγμένης ως ιδανικό τουριστικό και αθλητικό προορισμό, για Έλληνες και ξένους αθλητές. Η συνάντηση περιλαμβάνει κολύμβηση-ποδηλασία-τρέξιμο σε αποστάσεις: Classic, Sprint, Super-sprint και τις αντίστοιχες σκυταλοδρομίες και είναι ανοιχτή σε επαγγελματίες και σε ερασιτέχνες αθλητές.

Η συνάντηση περιλαμβάνει και Παιδικό Δίαθλο (κολύμπι-τρέξιμο) για ηλικίες 10-14 ετών, το οποίο βρίσκεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πάρτε τους φίλους σας, φτιάξτε μία ομάδα και ελάτε να δοκιμαστείτε στο συναρπαστικότερο άθλημα αντοχής.

triathlon1

Οι αποστάσεις που θα καλυφθούν είναι:

Super-sprint: 300 μ κολύμπι – 5 χλμ ποδήλατο – 2,5 χλμ τρέξιμο.

Sprint: 750 μ κολύμπι – 20 χλμ ποδήλατο – 5 χλμ τρέξιμο.

Classic: 1500 μ κολύμπι – 40 χλμ ποδήλατο – 10 χλμ τρέξιμο.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης αποτυπώνεται στην ενίσχυση του έργου της εθελοντικής οργάνωσης διασωστών ΕΔΟΚ και του Ξενώνα Αστέγων Βουλιαγμένης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.vouliagmenitriathlon.gr και στο τηλέφωνο 2117709011.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.