Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ marathon ΦΛΟΓΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΟΣΛΜΑ-Υ
Τρίτη, 29 Απρίλιος 2014 00:00

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ 3ο ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο μεγάλο αγώνα δρόμου της χρονιάς, τον 3ο ΗμιΜαραθώνιο Αθήνας που διοργανώνει  ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής , έχει ξεκινήσει.

HMIathinas

Λιγότερο από 4ημέρες απομένουν μέχρι τις 4 Μαΐου για να γεμίσει χρώματα το κέντρο της πρωτεύουσας, «για να γίνουμε εμείς το κέντρο της πόλης μας» όπως είναι το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης.

half map full

Λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα …. Έχουν ολοκληρωθεί ο κύκλος των online εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο και τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ, ενώ οι ενδιαφερόμενοι δρομείς που δεν πρόλαβαν την προθεσμία αυτή, μπορούν  να προχωρήσουν με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής τους στα Γραφεία του ΣΕΓΑΣ (Λεωφ. Συγγρού 137, 09.00 – 15.00) μέχρι και την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014.

Από την Πέμπτη 01 Μαίου μέχρι και το Σάββατο 03 Μαίου θα υπάρχει δυνατότητα εκπρόθεσμης εγγραφής τόσο για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο όσο και για τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ στις εγκαταστάσεις του Γυμναστηρίου Ι. Φωκιανός (απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, 11.00 – 20.00), εφόσον υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι για τον Αγώνα Δρόμου 3χλμ μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται είτε στα Δημοτικά Γυμναστήρια της Αθήνας, είτε να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους online στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων (www.cityofathens.gr), μέχρι και την Πέμπτη 01 Μαίου 2014. Σε κάθε περίπτωση από την Πέμπτη 01 Μαίου έως και το Σάββατο 03 Μαίου 2014, οι πολίτες της Αθήνας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου 3χλμ μπορούν να απευθύνονται στο Γυμναστήριο Ι. Φωκιανός (απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο, 11.00 – 20.00), τόσο για την εγγραφή όσο και για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους στον αγώνα, και πάλι εφόσον υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις. Ο Σύλλογος μας ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ θα συμμετάσχει σύσσωμος σε αυτή τη δρομική γιορτή με πολλά απο τα μέλη του, Δημήτρη Καπνισάκη, Γεώργιο, Θύμιο και Θανάση Τάγαρη, Γεώργιο Μελέκο, Αντώνη Βαρσάμη, Μαρία Σταμούλη, Γιάννη Αργυρόπουλο, Γιάννη Νίνο, Κωνσταντίνο Χονδρομήτρο, Δημήτρη Κοκκίδη, Κωνσταντίνο Μποτόπουλο. Εμείς ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία, καλύ δύναμη, έναν όμορφο και υγιή τερματισμό και επίτευξη των χρονικών τους στόχων! Μέχρι την Κυριακή να ευχηθούμε Καλή Πρωτομαγιά σε όλους, ενω για οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τον αγώνα δρόμου μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του Συλλόγου μας 2294097618 με τον κο Ν.Βεντούρα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.