Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ marathon ΦΛΟΓΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΟΣΛΜΑ-Υ
3ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 10.000μ. MICHEL BREAL
Images
Ο αγώνας θα γίνει 24/9/2017 από τις 09:30 έως 11:10 στην Αφετηρία Μαραθώνιου Δρόμου

 

                                                                                                                                             

 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ MICHEL BREAL

24 Σεπτεμβρίου 2017

Στηρίζοντας φιλανθρωπικά τον «Μαραθώνιο Ζωής» του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και του «Marathon Team Greece»

 

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα για 3η χρονιά πραγματοποιεί το σημαντικότερο Αγώνα Δρόμου απόστασης 10χλμ με Διεθνείς συμμετοχές επί ασφάλτινης οδού στη μνήμη του μεγάλου Φιλέλληνα και Φιλόλογου Γάλλου Μισέλ Μπρεάλ στον Ιστορικότερο Δήμο της Αττικής, τον Μαραθώνα. Φέτος ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας τον «Μαραθώνιο Ζωής» του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και του «Marathon Team Greece». Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου "Όραμα Ελπίδας". Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια ασφάλτινη διαδρομή, επίπεδη με μηδενικό βαθμό δυσκολίας μετρημένη, σηματοδοτημένη ανά χλμ και πιστοποιημένη από Διεθνή μετρητή, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση διασχίζοντας το βορεινό κομμάτι της πεδιάδος του Μαραθώνα στην περιοχή του Σχοινιά περνώντας και από τη Μακαρία Πηγή αναγνωρισμένο σημείο της Ιστορικής διεξαγωγής της Μάχης του Μαραθώνα.

 

Read more...

 

Saturday, 22 March 2014 00:00

Λίγα λόγια για τον Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ Featured

Rate this item
(2 votes)

miltiades
Η ανάγκη να φτιάξουμε έναν ανοικτό σύλλογο απο όλους για όλους, έναν συλλογο με διαφάνεια, αγαπη, οργάνωση, ένα σύλλογο που θα πρωτοστατήσει στην Ελλάδα αρχικά, μία ομάδα ανθρώπων που αγαπάει τον τόπο αγαπα το αθλημα του Μαραθωνιου Δρόμου των υπεραποστάσεων, αλλά και των αθληματων αντοχής, όπως το τρίαθλο, η ποδηλασία, η Μαραθωνια κολύμβηση αλλά και η κωπηλασία.

 

 

Στον Ιστορικό τοπο του Μαραθώνα, με έδρα την πόλη του Μαραθωνα είμαστε έτοιμοι να ανοιξουμε την αγκαλιά μας σε όλους και όλες που αγαπουν την Ιστορια, τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο νέο εγχείρημα . Αποσκοπούμε να τους αγκαλιάσουμε όλους χωρίς διακρίσεις, χρώματος, θρησκείας ή φυλής, χωρίς διακρίσεις βάσει των αθλητικών τους επιδόσεων, χωρίς οικονομικα΄θρησκευτικά ή άλλα κριτήρια.

Σκοπός μας η αγαστή και η καλή και αρμονική συνεργασία με άλλους συλλόγους όμοιους με εμας, αθλητικούς και πολτιστικούς. Από τις 11-10-14 ο Α.Π.Σ. Μιλτιάδης Μαραθώνος εντάχθηκε στην ομοσπονδία της ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Σας αναμένουμε όλους στην νεα μας οικογένεια, και στο καινούργιο μας ξεκίνημα!

 

Το Δ.Σ του συλλόγου αποτελείται από τους:

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ ΝΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

 

Τηλ. επικοινωνίας: 2294097618

Κινητό: 6976608716

Fax: 2294097618