Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ marathon ΦΛΟΓΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΟΣΛΜΑ-Υ
Τετάρτη, 02 Απρίλιος 2014 00:00

Ο ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΥΡΕΙΟ. Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα μέλη του ΔΣ του ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έχουν ακλόνητη πεποίθησηπως κάθε Σύλλογος είναι ένα ζωντανό και ενεργό κύτταρο της κοινωνίας και πρέπει να δρα όπως ένας ανθρώπινος οργανισμός με ευαισθησίες και διάθεση έμπρακτης ανιδιοτελούς συμπεριφοράς στο κοινωνικό σύνολο και στον άνθρωπο.

Ο Σύλλογος ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ θεωρεί μέγιστο μέλημα του να έχει άλλα και να επιδεικνύει έμπρακτα κοινωνική

ευθύνη.PAMMAKARISTOS1PAMMAKARISTOS4

Με άλλα λόγια να έχει ενεργή  συμβολή στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων. Τόσο οι άνθρωποι έτσι και οι οργανωμένες ομάδες αυτών όπως οι Σύλλογοι είναι απαραίτητο να συναισθάνονται και να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Να σέβονται τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας (τον σεβασμό προς τον άνθρωπο - την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

 

Στα πλαίσια όλων των παραπάνω έχουμε την μεγάλη χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε ότι ο ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ απλώνοντας χέρι συνεργασίας σε ένα πολύ σημαντικό Ίδρυμα της περιοχής μας, το Ίδρυμα Παμμακάριστος πέτυχε μία σχέση συνεργασίας  με σκοπό την προβολή του Ιδρύματος και του σημαντικού έργου που επιτελεί, σε μία μόνιμη βάση συνεργασίας, αγάπης, εμπιστοσύνης και φιλίας κάνοντας έτσι πράξη σε πρώτη φάση μέσα από την αναγραφή στην μπλούζα του Συλλόγου μας το λογότυπο και το motto του ιδρύματος, σε ένα πλαίσιο κοινών συνεργιών και εκδηλώσεων που πρόκειται να κάνουμε στο παρόν και στο μέλλον. .

           

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ.

 

Με τον τρόπο αυτό ο ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ θέλει να στηρίξει το τεράστιο έργο που έχει και συνεχίζει να προσφέρει ένας κοινωνικός φορέας της περιοχής μας του ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και μάλιστα ένα απο τα μεγαλύτερα και παλαιότερα Ιδρύματα της Ελλάδος, μέσα από την γνωστοποίηση - ενημέρωση του κοινού τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο.

PAMMAKARISTOS3

Στόχος μας πάντα το καλύτερο, μέσα από συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας, μέσα από την διοργάνωση αθλητικών αγώνων αλλά και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, έτσι ώστε να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε τις προσπάθειες του Ιδρύματος στις υπηρεσίες που προσφέρονται στα παιδιά, τόσο της περιοχής μας, όσο και  σε Πανελλαδικό επίπεδο.

 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.

O ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ χωρίς να θέλει να κάνει διακρίσεις και πιστεύοντας ότι το κοινωνικό έργο πρέπει να προηγείται κάθε αθλητικής ή πολιτιστικής δράσης έχει προχωρήσει ήδη σε πρώτες ενέργειες συνεργασίας και με το εξίσου σημαντικό ίδρυμα της περιοχής μας, το ΛΥΡΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ, το οποίο προσφέρει εξίσου ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο για το παιδί. Σκοπός του ΛΥΡΕΙΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ είναι η δωρεάν φροντίδα, ανατροφή, περίθαλψη και εκπαίδευση απροστάτευτων παιδιών, που στερούνται γονέων, είτε γιατί αυτοί δεν βρίσκονται στη ζωή, είτε γιατί έχουν οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα. Το Ίδρυμα προστατεύει τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωση, την πλήρη επιμόρφωση και την οικογενειακή αποκατάστασή τους. Εμείς ώς Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθώνα θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα και στα δύο Ιδρύματα, μεταφέροντας τα μηνύματα τους μέσα απο τις επικείμενες αθλητικές και πολιτιστικές μας δραστηριότητες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.