Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ marathon ΦΛΟΓΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΟΣΛΜΑ-Υ
3ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ 10.000μ. MICHEL BREAL
Images
Ο αγώνας θα γίνει 24/9/2017 από τις 09:30 έως 11:10 στην Αφετηρία Μαραθώνιου Δρόμου

 

                                                                                                                                             

 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ MICHEL BREAL

24 Σεπτεμβρίου 2017

Στηρίζοντας φιλανθρωπικά τον «Μαραθώνιο Ζωής» του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και του «Marathon Team Greece»

 

Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα για 3η χρονιά πραγματοποιεί το σημαντικότερο Αγώνα Δρόμου απόστασης 10χλμ με Διεθνείς συμμετοχές επί ασφάλτινης οδού στη μνήμη του μεγάλου Φιλέλληνα και Φιλόλογου Γάλλου Μισέλ Μπρεάλ στον Ιστορικότερο Δήμο της Αττικής, τον Μαραθώνα. Φέτος ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας τον «Μαραθώνιο Ζωής» του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και του «Marathon Team Greece». Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου "Όραμα Ελπίδας". Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια ασφάλτινη διαδρομή, επίπεδη με μηδενικό βαθμό δυσκολίας μετρημένη, σηματοδοτημένη ανά χλμ και πιστοποιημένη από Διεθνή μετρητή, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση διασχίζοντας το βορεινό κομμάτι της πεδιάδος του Μαραθώνα στην περιοχή του Σχοινιά περνώντας και από τη Μακαρία Πηγή αναγνωρισμένο σημείο της Ιστορικής διεξαγωγής της Μάχης του Μαραθώνα.

 

Read more...

 

Monday, 18 August 2014 00:00

Ομαδικές Προπονήσεις Featured

Rate this item
(0 votes)

Ο σύλλογος μας κάνει ομαδικές προπονήσεις κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κάθε Δευτέρα κάνουμε ποδηλασία και κολύμβηση, Τετάρτη και Παρασκευή τρέξιμο.

Εκκίνηση για την ποδηλασία είναι 7.30 από τη Νέα Μάκρη στο παρκινγκ ποδηλάτων.

Για το τρέξιμο είναι στο στάδιο (αφετηρία) μαραθωνίου ή από την Νέα Μάκρη στις 7.30.

Το πρόγραμμα λόγω προετοιμασίας μαραθωνίου είναι διαφορετικό. Γίνετε μέλος στο group μας στο Facebook που θα ανακοινώνεται κάθε φορά το πρόγραμμα της επόμενης προπόνησης.

Παρακαλώ να εποικ. στο 6976608716 υπεύθυνος κύριος Βεντούρας Νικόλαος ή στον κύριο Αντώνη Βαρσαμή υπεύθυνος ποδηλασίας και στον κύριο Μποτόπουλο υπεύθυνο κολύμβησης.