Α.Π.Σ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ marathon ΦΛΟΓΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΟΣΛΜΑ-Υ
Triathlon1 Swim - 4α Μιλτιάδεια 2019
Ο αγώνας θα γίνει 2/6/2019 στις 10:00 στο Delfini at Sailing στην παραλία του Σχοινιά

Triathlon1 Swim - 4α Μιλτιάδεια 2019

Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 10.00 π.μ, στον Όρμο του Σχοινιά
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο  παραθαλάσσιο χώρο αναψυχής Delfini at Sailing στην παραλία του Σχοινιά (Λεωφ. Ποσειδώνος 202, Μαραθώνας 190 07)
  
Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
Απαραίτητο*


Συμμετέχω στον αγώνα με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, αναγνωρίζω ότι είμαι υπεύθυνος/η για τη δική μου ασφάλεια κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα της επιλογής μου στη Διοργάνωση, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιακό έλεγχο. Συμφωνώ ότι θα συμμορφωθώ αμέσως με τις οδηγίες των υπευθύνων της Διοργάνωσης για κάθε λόγο και αιτία συμπεριλαμβανομένης και της πιθανής απόσυρσης από τον αγώνα της επιλογής μου σε περίπτωση Ιατρικής Συμβουλής. Παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία στη διάρκεια του αγώνα ή αμέσως μετά το τέλος του. Συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος / εικόνας μου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους διοργανωτές για προωθητικούς λόγους του αγώνα.

Τέλος δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω διαβάσει όλους τους όρους συμμετοχής, καθώς επίσης και τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν στην Διοργάνωση και στη συμμετοχή μου σε αυτήν και τις αποδέχομαι.


Η Οργανωτική Επιτροπή, προκειμένου να διασφαλίσει την εμπιστευτικότητα και την ορθή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των εγγεγραμμένων συμμετεχόντων, έχει προβεί στην εναρμόνισης των λειτουργιών εγγραφής / συμμετοχής στη Διοργάνωσή της, με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) που εφαρμόζεται από την 25/5/18 σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τον Κανονισμό (GDPR), ζητείται η συγκατάθεση του κάθε συμμετέχοντα για τις ακόλουθες κατηγορίες επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σε περίπτωση που ο εγγεγραμμένος αθλητής επιθυμεί τη συνολική ή μερική άρση των παραπάνω συναινέσεων στις οποίες αυτοβούλως έχει προχωρήσει, δύναται να αποστείλει σχετικό αίτημα προς το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και 10 ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα, ορίζοντας σαφώς τα πεδία της συναίνεσης τα οποία επιθυμεί να άρει.

Υποβολή